Kluyveromyces sp. alkoholfermentációjának vizsgálata

Vigh, Roland (2020) Kluyveromyces sp. alkoholfermentációjának vizsgálata. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_vigh_roland.pdf] PDF
2020_vigh_roland.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (2MB)

English title

Investigation of alcohol fermentation by Kluyveromyces marxianus

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Science and Informatics

Department

nincs megadva

Discipline

Natural Sciences

Specialization

biomérnöki

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Hodúr, Cecília
egyetemi tanár
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 01. Natural sciences
01. Natural sciences > 01.06. Biological sciences
Depositing User: TTIK szerkesztő
Date Deposited: 2021. Mar. 25. 08:01
Last Modified: 2021. Mar. 25. 08:01
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110269

Actions (login required)

View Item View Item