Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel

Halászi, Tímea Katinka (2020) Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2020_halaszi_timea_katinka.pdf] PDF
2020_halaszi_timea_katinka.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (1MB)

English title

Detection of honey adulterated with rice syrup via HPLC method

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Faculty of Engineering

Department

nincs megadva

Discipline

Engineering

Institute

Élelmiszermérnöki Intézet

Specialization

élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Varga, Mónika
tudományos munkatárs
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED
Krisch, Judit
egyetemi docens,
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
Depositing User: Szerkesztő MK
Date Deposited: 2021. Mar. 02. 15:29
Last Modified: 2021. Mar. 08. 10:21
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108550

Actions (login required)

View Item View Item