A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében

Pappné Retkovszki, Tímea (2008) A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében. Masters, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2008_pappne_retkovszki_timea.pdf] PDF
2008_pappne_retkovszki_timea.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (7MB)

English title

Culinar culture in the Roman Empire based upon historical facts, literature and arcaelogical artifacts - Ancient relish on the basis of Apicius’ recipes

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Faculty of Education

Department

Andragógiai és Művelődéstudományi Tanszék

Discipline

Teacher Training

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
Szécsiné Járási, Anikó
főiskolai tanársegéd
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: 05. Social sciences
05. Social sciences > 05.08. Media and communications
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication
05. Social sciences > 05.08. Media and communications > 05.08.04. Media and socio-cultural communication > 05.08.04.04. Cultural studies, cultural diversity
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Feb. 25. 12:21
Last Modified: 2021. Feb. 25. 12:23
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107736

Actions (login required)

View Item View Item