A magyar gasztronómiai kultúra a néprajzban

Bán, Irén (2006) A magyar gasztronómiai kultúra a néprajzban. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[thumbnail of 2006_ban_iren.pdf] PDF
2006_ban_iren.pdf
Hozzáférés joga: SZTE designated computers only

Download (3MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Social science

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

Supervisor
Supervisor scientific name label
Email
EHA
T. Molnár, Gizella
Tanszékvezető Főisk. docens
UNSPECIFIED
UNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences > 05.04. Sociology > 05.04.03. Anthropology, ethnology
Depositing User: Szerkesztő JGYPK
Date Deposited: 2021. Jan. 26. 10:38
Last Modified: 2021. Jan. 28. 07:43
URI: https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/104814

Actions (login required)

View Item View Item