A bor gasztronómiája

Agárdi Nikoletta (2006) A bor gasztronómiája. BA/Bsc, Szegedi Tudományegyetem.

[img] PDF
2006_agardi_nikoletta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Megtekintés (2MB)

Institution

Szegedi Tudományegyetem

Faculty

Gyula Juhász Teacher Training College

Department

Közművelődési Tanszék

Discipline

Social science

Specialization

művelődésszervező

Supervisor(s)

SupervisorSupervisor scientific name labelEmailEHA
Szécsiné Járási Anikófőiskolai tanársegédUNSPECIFIEDUNSPECIFIED

Item Type: Thesis (BA/Bsc)
Subjects: 05. Social sciences > 05.04. Sociology
Date: 2006
Depositing User: JGYPK Szerkesztő
Date Deposited: 2021. Jan. 26. 07:50
Last Modified: 2021. Jan. 28. 07:25
URI: http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/104733

Actions (login required)

View Item View Item